Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

Ιδιότροπος feat Tiny Jackal – Η Σοφίτα

Νέο hip hop videoclip από τον Ιδιότροπο με τη συμμετοχή του Tiny Jackal σε σκηνοθεσία της Silver Era Films.


Η Silver Era μας παρουσιάζει μια δουλειά λίγο διαφορετική από τις άλλες, με πρωταγωνιστή τον Ιδιότροπο και τον Tiny Jackal από το συγκρότημα FullFace. Ο Ιδιότροπος είναι ο μεγάλος νικητής του μουσικού διαγωνισμού One Shot Festival, ο οποίος κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση και την αποδοχή του κόσμου διαγωνιζόμενος με άλλους 20 hip hop καλλιτέχνες & groups.

Στο εν λόγω κομμάτι, η πρωταγωνίστρια Ελένη Βαΐτσου, γνωστή από την τηλεοπτική σειρά του Αντ1 "Μπρούσκο", επιθυμεί να κερδίσει την θέση ένος ρόλου σε ένα θεατρικό έργο, δυστυχώς όμως για αυτήν ο σκηνοθέτης είναι πολύ αυστηρός σε σημείο να ταπεινώνει και να φωνάζει έντονα στους υποψηφίους. Όταν φτάνει βέβαια και η σειρά της και δέχεται κι εκείνη την ταπείνωση,κλείνεται μέσα στην... «Σοφίτα». Οι φωνές της συνείδησής της όμως της φωνάζουν εξηγώντας της πως πέρα από το σκοτάδι έχει και το φως την ομορφιά του και πως έχει πολλά να κάνει ακόμη για να κλειστεί εκεί μέσα. Τι συμβολίζει τελικά η Σοφίτα; Αφήνουμε εσάς να το ανακαλύψετε...

Η σκηνοθεσία και το μοντάζ έχουν  γίνει από τον  Θεοφύλακτο Αργυρού και τον Σπύρο Στεριώτη ενώ την μουσική παραγωγή ανέλαβε ο Χρήστος Πακιώτης aka «Μέγας». Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στο θέατρο Studio Μαυρομιχάλη τον Ιούνιο του 2013.

Καλή  σας ακρόαση
http://youtu.be/9BpyEsALpc0

Ο Ιδιότροπος στο Facebook:
www.facebook.com/idiotropikomikrovio

Η Silver Era στο Facebook:
www.facebook.com/silvererafilms

Promoted By:
www.actionesti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...