Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

CLAPTONE – ANDRE CROM ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ!

Το 2012 κλείνει με το πιο δυνατό opening party! Η συνεργασία του 8TH SIN DOWN UNDER και των ASTRONAUTS επισφραγίζεται με την έναρξη μιας σειράς απο events με διεθνeίς guest dj’s, που θα δυναμιτίσουν την Αθήνα! OPENING PARTY στις 29 Δεκεμβρίου με καλεσμένους τoυς Claptone, υπεύθυνους για τις dance επιτυχίες «Cream», «She Loves You» και «Good to You», που σκαρφάλωσε με χαρακτηριστική ευκολία στα international charts. Oι Claptone συναντούν στα πλατό τον επίσης Γερμανό παραγωγό της παγκόσμιας επιτυχίας «Τell me» και ιδιοκτήτη του επιτυχημένου dance label OFF , Andre Crom.

Το 8th Sin είναι εδώ και δύο περίπου χρόνια  στέκι ανθρώπων της μόδας, της τηλεόρασης και της μουσικής βιομηχανίας. Η επιτυχία που γνωρίζει οδήγησε την ομάδα του στην αξιοποίηση ενός μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα υπόγειου βιομηχανικού χώρου, που εξιτάρει και τους απαιτητικούς εστέτ.
Διαφορετικό απο κάθε τι ανάλογο  στην Αθήνα, ακολουθεί την αισθητική των underground electro club του Βερολίνου έχοντας συγχρόνως και αίσθηση νεοϋορκέζικης πολυτέλειας.

Η μουσική ομάδα των ASTRONAUTS «εισέβαλε» στην Ελλάδα τον  τελευταίο χρόνο, επιδίωξε και κατάφερε με επιτυχία να αλλάξει τα δεδομένα στην νύχτα. Μόνο η ανάγνωση των ονομάτων που με επιτυχία έχει φέρει στην χώρα: Hanna Hansen, Marie Claire, Dr Dru, Mario Basanov, Τoky είναι μερικά μόνο από αυτά που έχουν απολαύσει χιλιάδες Έλληνες κι αποτελούν αδιαμφισβήτητα διαπιστευτήρια της γνώσης τους στην international house και electro σκηνή. Ενήμεροι για ό,τι συμβαίνει στη διεθνή σκηνή, παρουσιάσουν ότι πιο φρέσκο και δυνατό ακούγεται,  με σκπό να μεταμορφώσουν την Αθήνα σε μία νέα διεθνή μητρόπολη της μουσικής!
Η τιμή εισόδου είναι στα 15 ευρώ στα οποία συμπεριλαμβάνονται δύο  απλά ποτά ενώ η τιμή κάθε επόμενου ποτού είναι στα 7 ευρώ.
Opening: ο resident dj των ASTRONAUTS dj Skinny και o Fani Fuego!

Η τιμή της απλής φιάλης είναι  στα 70 ευρώ ενώ της Premium Vodka Belvedre στα 80 ευρώ.

Πληροφορίες: https://www.facebook.com/pages/8th-Sin και info@8thsin.gr

8th SIN Cocktail Bar & 8th Sin Down Under:
Kostadinoupoleos &M. Alexandrou 141, Gazi Area, Athens 

OPENING PARTY OF THE 8TH SIN DOWN UNDER (Κων/πόλεως & Μ. Αλεξάνδρου 141, Γκάζι)

ΕΙΣΟΔΟΣ: 15 ΕΥΡΩ ΜΕ 2 ΠΟΤΑ!

Let’s party στο 8TH SIN UNDER με Astronauts, Claptone & Andre Crom!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...