Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ο Μάριος Φραγκούλης τραγουδά στο Ηρώδειο για τα παιδιά με καρκίνο

Ο Μάριος Φραγκούλης επιστρέφει στις 31 Αυγούστου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού υπό το φως της μπλε πανσελήνου και τραγουδά για όλα τα Όμορφα Πράγματα που φωτίζουν τις ζωές μας, σε μια σπάνια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα» - δηλ.για τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

Ο διεθνής Έλληνας τενόρος, μετά την πρώτη παγκόσμια επίσημη παρουσίαση του Beautiful Τhings - Όμορφα Πράγματα, στα τέλη Ιουνίου στη Βοστώνη, με τη θρυλική Ορχήστρα Boston Pops, παρουσιάζει στο αθηναϊκό κοινό μία ξεχωριστή μουσική περιπλάνηση στους ήχους της νέας διεθνούς δισκογραφικής του δουλειάς. Μοναδικά τραγούδια και μελωδίες όπως τα Beautiful Things, I Believe in You, The Face, Because We Believe κ.ά. που υπογράφουν σπουδαίοι δημιουργοί της παγκόσμιας μουσικής σκηνής: Stephan Moccio (Celine Dion, συνθέτης της μουσικής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Vancouver), David Foster (Barbra Streisand, Michael Bublι), Francesco Sartori (Andrea Boccelli, Sarah Brightman), Steve Wood κ.ά. θα ηχήσουν στο χώρο του Ηρωδείου με την αισθαντική φωνή του Μάριου Φραγκούλη, με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας του Δήμου Αθηναίων, υπό τη διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού.

Hayley Westenra
Cover of Hayley Westenra
Μαζί του επί σκηνής, θα βρεθούν η νεοζηλανδή σοπράνο «φαινόμενο» Hayley Westenra (οι πωλήσεις του πρόσφατου άλμπουμ της «Paradiso», σε σύνθεση Ennio Morricone ξεπερνούν ήδη τα τέσσερα εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως) και ο ταλαντούχος ελληνογάλλος ερμηνευτής Γιώργος Περρής, γνωστός από τις συνεργασίες του με τους Lara Fabian, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, Στέφανο Κορκολή, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Stephan Moccio, Deborah Myers.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στους σκοπούς και την ενίσχυση του Σύλλογου «Φλόγα». Η «Φλόγα» είναι ο Σύλλογος Γονιών που τα παιδιά τους έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο. Ιδρύθηκε το 1982 και έχει χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα. Εργάζεται αδιάκοπα για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα του παιδιών που νοσούν από καρκίνο. Λειτουργεί Ξενώνα για τα παιδιά από την περιφέρεια που είναι αναγκασμένα να παραμένουν στην Αθήνα για θεραπεία, εφαρμόζει πρόγραμμα «Νοσηλεία στο Σπίτι», ανακαινίζει τους χώρους των παιδιατρικών νοσοκομείων και τους παρέχει εξοπλισμό, στηρίζει τις οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες και αγωνίζεται για την επίλυση πολλών θεσμικών θεμάτων. Χρηματοδοτείται αποκλειστικά από δωρεές και χορηγίες.

Τη διοργάνωση της συναυλίας έχει αναλάβει η Half Note Productions, η οποία στα τριάντα τρία χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης δραστηριότητας της έχει συνδέσει τη δημιουργική της πορεία με τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές διοργανώσεις και καλλιτέχνες παγκόσμιας φήμης όπως οι: Elton John, Bob Dylan, Eric Clapton, Sting, Josι Carreras, Diana Ross, Tina Turner, Peter Gabriel, Μίκης Θεοδωράκης Νάνα Μούσχουρη, κ.ά.

O Μάριος Φραγκούλης, μιλώντας στην οικουμενική γλώσσα της μουσικής μας προτρέπει να εκτιμήσουμε την ομορφιά μέσα και γύρω μας και στέλνει ένα μήνυμα ότι ακόμα και στις πιο δύσκολες περιόδους περιτριγυριζόμαστε από ομορφιά και πάνω απ’ όλα από αγάπη και αφιερώνει τη συναυλία στα παιδιά του Συλλόγου «Φλόγα».

Να πάμε! Να ''ανάψουμε'' τη Φλόγα της αγάπης και στο Ηρώδειο!
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ!


INFO:Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει, ενώ εισιτήρια διατίθενται στις τιμές:
75€ Διακεκριμένη, 60€ Α' Ζώνη, 50€ Β' Ζώνη, 25€ Ανω διάζωμα και 15€
Φοιτητικά/Ανέργων (περιορισμένος αριθμός εκπτωτικών εισιτηρίων στο Ανω Διάζωμα)

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Ticket Services, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσμαζόγλου) www.ticketservices.gr τηλ.: 210 72 34 567
και στην HALF NOTE PRODUCTIONS τηλ.: 210 600 36 93

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...