Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Ο Κώστας Χατζής τραγουδάει για το Χαμόγελο του Παιδιού,στην Πρέβεζα.

LegendImage by RobW_ via FlickrΜια συναυλία με φιλανθρωπικό περιεχόμενο στόχο θα δοθεί στις 12 Αυγούστου στο Nicopolis Club στη Πρέβεζα, με τον μεγάλο τραγουδιστή Κώστα Χατζή. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου που επιτελεί η οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε ολόκληρη τη χώρα. Μαζί του θα τραγουδήσουν οι Αντωνία Χατζίδη και Μαρία Αλεξίου, ενώ την ορχήστρα θα διευθύνει ο Γιώργος Παγιάτης.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει στην Πρέβεζα (Πλατεία Δικαστηρίων), στην Άρτα (πεζόδρομος Σκουφά στο ύψος του Αγ. Δημητρίου) και στα Γιάννενα (Πλατεία Νομαρχίας), ενώ στα ίδια σημεία συγκεντρώθηκαν παιδία και ζωγράφισαν σε καμβά.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων θα βρεθεί στην περιοχή η Κινητή Οδοντιατρική Μονάδα για την περίθαλψη παιδιών και ένα φορτηγό για την συγκέντρωση γραφική ύλης και ρουχισμού για τα παιδιά που βρίσκονται στο «Χαμόγελο του παιδιού».

Η μονάδα και το φορτηγό θα βρίσκονται στις 9 Αυγούστου στα Γιάννενα, στις 10 Αυγούστου στην Άρτα και στις 11 Αυγούστου στην Πρέβεζα. Στην εκδήλωση στο «Nicopolis Club», θα γίνει και βράβευση των παιδιών από Γιάννενα , Άρτα και Πρέβεζα που έλαβαν μέρος στα «Special Olympics».

Διοργανωτής της εκδήλωσης είναι η σύμπραξη εθελοντικής κοινωνικής και ανθρωπιστικής δράσης ενεργών πολιτών Πρέβεζας «Ανθρώπολις» με την υποστήριξη των Ε&Β Μπατσούλη και Nicopolis Club, που μας καλούν να ενωθούμε για να δώσουμε ένα χαμόγελο στα παιδία, που τόσο το έχουν ανάγκη.

Η τιμή του εισιτηρίου για την συναυλία είναι 15 ευρώ, εκ των οποίων τα 9 ευρώ θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...