Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΟNIRAMA Live στην Ρόδο

Πριν από 10 χρόνια, αποφάσισαν να δημιουργήσουν  ένα συγκρότημα για να υλοποιήσουν  τα μουσικά τους όνειρα…

Στη διάρκεια της δεκαετίας που πέρασε, οι ONIRAMA με πολλή δουλειά και απίστευτη όρεξη κι ενθουσιασμό, έκαναν το ένα επιτυχημένο βήμα μετά το άλλο: κυκλοφόρησαν 3 άλμπουμ, πολλά τραγούδια τους σκαρφάλωσαν στο top 5 ελληνικού και ξένου chart (4 από αυτά στην κορυφή), έκαναν αμέτρητα live σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, άλλαξαν τον τρόπο διασκέδασης στην αθηναϊκή νύχτα λανσάροντας το live clubbing, συνεργάστηκαν δισκογραφικά και σε live με μεγάλα ονόματα της μουσικής (Χαρούλα Αλεξίου, Διονύση Σαββόπουλο, Αφροδίτη Μάνου, Μπάμπη Στόκα, Λάκη Παπαδόπουλο, Νίκο Ζιώγαλα, Αντώνη Ρέμο, Έλενα Παπαρίζου, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Μύρωνα Στρατή, Stereo Mike, Giusy Ferreri, Akcent, Chicago Mass Choir, κ.ά), άνοιξαν τη συναυλία του Lenny Kravitz στο Terra Vibe, κέρδισαν υποψηφιότητες και βραβεία σε εγχώριους και διεθνείς διαγωνισμούς και συζητήθηκαν όσο λίγοι!


Σήμερα, 10 χρόνια μετά, οι Onirama δεν επαναπαύονται. Ακολουθώντας πάντα την καρδιά τους και προσπαθώντας να μην επαναλαμβάνονται, κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ και ωριμότεροι από ποτέ, προχωρούν τη μουσική τους ένα βήμα παραπέρα. «Στη χώρα των τρελών» είναι ο τίτλος του νέου τους άλμπουμ που ηχογραφήθηκε στο Black Rock studio στο Ακρωτήρι της Σαντορίνης (πρόσφατα ψηφίστηκε ως το καλύτερο καινούριο στούντιο στον κόσμο). Σε αυτό οι Onirama είχαν τη χαρά να συνεργαστούν με τον διάσημο Βρετανό παραγωγό Greg Haver (γνωστό για τις συνεργασίες του μεταξύ άλλων με τους Manic Street Preachers, Melanie C (Spicy Girls), Tom Jones και John Cale).
 
Το αποτέλεσμα είναι μία πολύ εξελιγμένη δουλειά  ως προς τον ήχο αλλά και την  ενορχηστρωτική προσέγγιση των τραγουδιών. Οι Onirama είναι καλύτεροι από ποτέ! Ο ήχος τους είναι πιο ηλεκτρικός και βασίζεται κυρίως στις δυνατές και γεμάτες χαρακτήρα κιθάρες ενώ ο στίχος τους ωριμάζει, αγγίζοντας την εύθραυστη ελληνική καθημερινότητα με τον δικό τους ρομαντικό τρόπο. Άλλωστε πρόθεσή τους πάντα είναι να αποτυπώνουν με τη μουσική τους αυθεντικές στιγμές και γνήσια συναισθήματα.


Το «Στη χώρα των τρελών» περιλαμβάνει 12 τραγούδια, δύο από αυτά αγγλόφωνα. Συμμετέχουν  συνθετικά ή στιχουργικά ο  Kiki Lecendric, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Mark Angelo, ο Evan Hesley, ο Νίκος Μωραΐτης, ο Τρύφωνας Κουτσουρέλης και η Όλγα Βλαχοπούλου ενώ στο τραγούδι «Κομμένα σπαθιά» παίζει σαντούρι η Αρετή Κετιμέ, δίνοντας μία ιδιαίτερη και πολύ ενδιαφέρουσα ‘πινελιά’. Το τραγούδι «Εκεί για σένα εγώ» έγραψαν οι Onirama ειδικά για τα Special Olympics και αποτελεί το επίσημο τραγούδι της ελληνικής αποστολής. Εικαστικά το άλμπουμ επιμελήθηκε ο Κωνσταντίνος Ρήγος.
Έπειτα από  αρκετό καιρό και λίγο μετά τη νέα  τους δισκογραφική δουλειά, οι Onirama επιστρέφουν την Παρασκευή 13 Μαίου στο νησί της Ρόδου για μία ξεχωριστή συναυλία στο Colorado Club, γεμάτη ρυθμό και δυνατά συναισθήματα.
Διοργάνωση: COLORADO
Διεύθυνση Παραγωγής:  Δημήτρης Μίχαλος/ Fantasia Productions management@fantasia-productions.gr

Info:
Παρασκευή 13 Μαΐου 2011
Είσοδος 9:30 μ.μ  Έναρξη προγράμματος 11:00 μ.μ
Ενιαία  Τιμή: 15€
Ενδεικτικές Τιμές Ποτών: Amstel 6 ευρώ, Long Drinks 8 ευρώ

COLORADO Κρατήσεις: Τηλ. 22410 75120, 6936465602  

Σημεία  Προπώλησης: 
Προπώληση Ρόδου: ΣΟΥΗΔΙΚΟ – COLORADO, AFISORAMA, ΚΟΥΚΟΣ, ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΜΕΘΕΞΙΣ
Δισκοπωλεία: ΧΑΡΙΤΟΣ X-MUSICLAND, MANUEL MUSIC CENTER
Ιαλυσός: «ΔΟΥΚΑΣ» Mini Market / Press Point
Αφάντου: «Ο ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ»
Αρχάγγελος: Δισκοπωλείο ΚΑΖΑΚΟΣ
Κρεμαστή: Βιβλιοχαρτοπωλείο Κων/νου Μαριάννα –Γιαννίκη
Ιστοσελίδες: www.rodosevents.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ: AMSTEL, PAZO
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...