Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Eurovision 2011: Η τελευταία πρόβα του Λούκα Γιώρκα

Με μαύρο κουστούμι θα εμφανιστεί το βράδυ της Τρίτης στον ημιτελικό της Eurovision ο Λούκας Γιώρκας, όπως αποκαλύφθηκε από την σημερινή γενική πρόβα! Πλέον, το «Watch My Dance» είναι έτοιμο να κονταροχτυπηθεί με άλλες 18 συμμετοχές για το εισιτήριο του τελικού, έχοντας τις καλύτερες ευχές όλων μας!

Όπως έχει προκύψει από την σχετική κλήρωση, το «Watch My Dance» είναι το τραγούδι που θα κλείσει τον ημιτελικό, αφού η χώρα μας εμφανίζεται τελευταία στην σκηνή του Dusseldorf Arena. O Λούκας θα φορά μαύρο κουστούμι και λευκό πουκάμισο, ενώ μαύρα σακάκια με κόκκινη επένδυση φορούν ο Stereo Mike και οι χορευτές μας.

Πριν η ελληνική αποστολή ανέβει στη σκηνή, θα δούμε την postcard της Ελλάδας -το βιντεάκι δηλαδή που προβάλλεται πριν το τραγούδι κάθε χώρας- η οποία δείχνει πλάνα από μαραθώνιο δρόμο στο Βέλγιο.

Όπως και στις δύο πρόβες που προηγήθηκαν, στο φόντο επικρατεί το μαύρο, το μπλε και οι λευκοί αρχαιοελληνικοί κίονες, ενώ αποκορύφωμα του τραγουδιού μας είναι το μέρος με το ζεϊμπέκικο, όπου οι χορευτές βγάζουν και πετούν στον αέρα τα σακάκια τους!

Η πρώτη βραδιά της 56ης Eurovision θα ξεκινήσει αύριο στις 22:00 ώρα Ελλάδας, με τους οικοδεσπότες του διαγωνισμού - Anke Engelke, Judith Rakers και Stefan Raab- να μας καλωσορίζουν στο Ντίσελντορφ στα αγγλικά, τα γερμανικά και τα γαλλικά, αλλά και να μας εξηγούν τον τρόπο που θα ψηφίσουμε το τραγούδι της αρεσκείας μας.

Ένα ηχητικό σήμα θα δείξει ότι οι τηλεφωνικές γραμμές άνοιξαν και το πρώτο τραγούδι της βραδιάς, το «Jestem» της Πολωνίας, θα ανοίξει το διαγωνιστικό μέρος!

Για να ψηφίσουμε μπορούμε να καλέσουμε από σταθερό τηλέφωνο στο 9011119ΧΧ ή να στείλουμε SMS από το κινητό μας στο 54007 γράφοντας ΕΧΧ και προσθέτοντας το νούμερο που αντιστοιχεί στη χώρα της επιλογής μας. Θυμίζουμε πως δεν μπορούμε να ψηφίσουμε το «Watch My Dance»!

Η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί 15 λεπτά μετά την παρουσίαση του τελευταίου τραγουδιού στη σκηνή (εν προκειμένω, του δικού μας) και, περίπου τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας), οι οικοδεσπότες της βραδιάς θα ανακοινώσουν τις 10 χώρες που προκρίνονται στον τελικό του Σαββάτου. fe-mail.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...