Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Βραδιά αργεντίνικου τάνγκο στο «δίπυλον»


H Santa Milonguita και το τρίο Bandoneando ενώνουν τις δυνάμεις τους, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου, σε μία βραδιά αργεντίνικου τάνγκο live!

Χορός και μουσική ζωντανά από το τρίο Bandoneando για πρώτη φορά στη Santa Milonguita, τη milonga (βραδιά τάνγκο) που για δεύτερη χρονιά μας υποδέχεται κάθε Παρασκευή στην ατμοσφαιρική σκηνή του θεάτρου «δίπυλον».

To Bandoneando είναι ένα νεοσύστατο trio που «στρέφει τα φώτα» στον πρωταγωνιστή του tango… το μπαντονεόν. Μεταγράφοντας τα γνωστότερα tangos για δύο μπαντονεόν, δίνει έμφαση στην τεχνοτροπία του παιξίματος των οργάνων και στις ιδιαιτερότητες του ήχου τους.

Αρέσκεται στα «παιχνίδια» των δύο μπαντονεόν: στον τρόπο που συνδιαλέγονται, που μπλέκονται, που κοντράρονται, που αλληλοσυμπληρώνονται… ακριβώς όπως τα δύο σώματα την ώρα που χορεύουν. Το μόνο όριο - πέρα από κάποιους κανόνες ύφους και μορφής - είναι τα όρια της φαντασίας και του πάθους.

Ηρακλής Βαβάτσικας (bandoneon)
Λευτέρης Γρίβας (bandoneon)
Θωμάς Κοντογεώργης (πιάνο)

Η βραδιά ξεκινάει με δωρεάν εισαγωγικό μάθημα αρχαρίων στις 22:30, το οποίο απευθύνεται στους «πρωτάρηδες» του tango, ενώ ο χορός συνεχίζεται μέχρι τις 03:00.

Είσοδος: 10€ (με κρασί ή μπύρα) Διάρκεια: 22.30 – 03.00
Θέατρο «Δίπυλον»: Καλογήρου Σαμουήλ 2 & Διπύλου, Ψυρρή – σταθμός ΗΣΑΠ: Θησείο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...