Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Μεγάλο φιάσκο το Eurovoice

Το κυπριακό συγκρότημα «The Secret» κέρδισε στον μουσικό διαγωνισμό Eurovoice, ο οποίος -με πολλά προβλήματα και παράπονα-  εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο φιάσκο.

Η Φλώρα Θεοδώρου και ο Πάνος Νικολακόπουλος εμφανίστηκαν τελευταίοι στη σειρά των καλλιτεχνών από την Ευρώπη -και όχι μόνον- που συμμετείχαν στη διοργάνωση και κατάφεραν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες ψήφους και κατέκτησαν το έπαθλο των 100.000 ευρώ και το συμβόλαιο με πολυεθνική δισκογραφική εταιρεία.

Πριν την ανακοίνωση του τελικού αποτελέσματος το σόου της βραδιάς του τελικού στην αθηναϊκή μουσική σκηνή εμφανίστηκε ο σούπερ σταρ της ποπ Ενρίκε Ινγκλέσιας για περίπου μισή ώρα.

Το κοινό χειροκρότησε τον Έλληνα διαγωνιζόμενο Γιώργο Τεντζεράκη, που κατέλαβε την τέταρτη θέση, τον Αλεξάντερ Λομίνσκι, που τραγούδησε για τη Ρωσία, τους 3nity Brothers, που εκπροσώπησαν τη Γαλλία.

Τη βραδιά συμπαρουσίασαν η Πάμελα Άντερσον και ο Έρικ Σέρα και η προσέλευση του κοινού ήταν αισθητά μεγαλύτερη από την πρώτη βραδιά της διοργάνωσης, κατά την οποία είχαν σημειωθεί και απρόοπτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σάκης Ρουβάς δεν συμμετείχε τελικά στον διαγωνισμό, ενώ την Πέμπτη σημειώθηκε και η live αποχώρηση της σταρ της ποπ Αναστάζια, η οποία δήλωσε αδυναμία να τραγουδήσει, καθώς τα εφέ καπνού της προκάλεσαν πρόβλημα στη φωνή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...