Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη συναυλία του Πασχάλη Τερζή στην Πάτρα

 
Με πρώτο σταθμό την Πάτρα επέστρεψε ο Πασχάλης Τερζής στην πρώτη συναυλία του καλοκαιριού μετά από 4 χρόνια απουσίας του!

Ο αγαπημένος τραγουδιστής με τη χαρισματική φωνή του και την ποιότητα των τραγουδιών του ξεσήκωσε και αποθεώθηκε από τους 10.000 θαυμαστές του που είχαν καταφτάσει απ' όλα τα σημεία της Πελοποννήσου και είχαν κατακλύσει από  νωρίς το  Παμπελοπονησιακό στάδιο!


Με το θερμότερο τους χειροκρότημα οι χιλιάδες θαυμαστές του τον υποδέχτηκαν στην πολυαναμενόμενη πρώτη του συναυλία και ο Πασχάλης Τερζής τους το ανταπόδωσε με τον καλύτερο τρόπο και τους ευχαρίστησε για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν. Άλλωστε κάθε συνάντηση του με το κοινό είναι γεμάτη δυνατές στιγμές και έντονη συγκίνηση.


Το Παμπελοπονησιακό στάδιο λίγο μετά τις 9 μισή το βράδυ γέμισε πυροτεχνήματα και ήταν εκείνη η στιγμή που όλοι σηκώθηκαν από τις καρέκλες και άρχισαν να χειροκροτούν τον Πασχάλη Τερζή που εμφανίστηκε στη σκηνή! Ο Πασχάλης Τερζής για πάνω από τρεις ώρες ζέστανε με τη φωνή του και τις μελωδίες του το φανατικό κοινό του ερμηνεύοντας αγαπημένα τραγούδια και μεγάλες διαχρονικές επιτυχίες που έχουν γράψει ιστορία.

Μαζί του ήταν ο Άκης Δείξιμος και η Μαριάννα Παπαμακαρίου.


Ήταν μια βραδιά γεμάτη διασκέδαση, κέφι, χορό και πολύ τραγούδι. Μια βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Επόμενος σταθμός τα Ιωάννινα – 19 Ιουνίου – Εθνικό Στάδιο Ζωσιμάδες.

Ακολουθούν:

Καβάλα  –  24 Ιουνίου: Γήπεδο Ανθή Καραγιάννη
Λάρισα – 27 Ιουνίου: Γήπεδο AEL FC Arena
Ηράκλειο – 1 Ιουλίου: Παγκρήτιο Στάδιο
Ρόδος – 6 Ιουλίου: Γήπεδο Διαγόρα
Καλαμάτα – 10 Ιουλίου: Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...