Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΗΣ & ΦΙΛΟΙ στο HALF NOTE JAZZ CLUB


Ο Παναγιώτης Μάργαρης παρουσιάζει το νέο του  άλμπουμ, απαντά στις ερωτήσεις του  σταθμού και συνοδεύει στην κιθάρα τους πολλούς και αγαπημένους του φίλους, σ’ ένα live που θα μεταδοθεί ζωντανά στον αέρα του ΜΕΛΩΔΙΑ 99.2, και θα παρακολουθήσουν οι λίγοι και εκλεκτοί τυχεροί ακροατές του σταθμού!

Συμμετέχουν: Φωτεινή Δάρρα, Γιάννης Ζουγανέλης, Μελίνα Κανά, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Ελένη Πέτα, Διονύσης Τσακνής

“Με αφορμή την  κυκλοφορία του νέου προσωπικού του  άλμπουμ με τίτλο “Rock Of My Soul”, o ραδιοφωνικός σταθμός ΜΕΛΩΔΙΑ παρουσιάζει σε μια ζεστή, ιδιαίτερη βραδιά, τον δεξιοτέχνη της κιθάρας Παναγιώτη Μάργαρη. Ο καλλιτέχνης θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου, παρέα με αγαπημένους του φίλους, στη σκηνή του ιστορικού Half Note Jazz Club.

Το “Rock of my soul” είναι μια δισκογραφική παραγωγή που βρισκόταν εδώ και πολλά χρόνια στα σχέδια του Παναγιώτη και περιλαμβάνει διασκευές του πάνω σε κλασικά και αγαπημένα τραγούδια της ROCK μουσικής σκηνής, ερμηνευμένα από τον ίδιο στην κιθάρα.

Στο live της Δευτέρας 8 Απριλίου, που θα μεταδοθεί ζωντανά στον αέρα του ΜΕΛΩΔΙΑ, ο Παναγιώτης Μάργαρης θα απαντήσει σε ερωτήσεις του σταθμού για το άλμπουμ και όχι μόνο, και θα παίξει κομμάτια των Rolling Stones, Queen, Metallica, Beatles και άλλων θρυλικών ονομάτων της rock. Οι εκλεκτοί του φίλοι καλλιτέχνες που συμμετέχουν θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια από το προσωπικό τους (και όχι μόνο) ρεπερτόριο, υπό τη συνοδεία της κιθάρας του Παναγιώτη.


Δευτέρα, 8 Απριλίου - Ωρα έναρξης: 21.30 (θα τηρηθεί αυστηρά)


Για περισσότερες πληροφορίες συντονιστείτε στη  συχνότητα του Μελωδία 99.2 και  το website του HALF NOTE JAZZ CLUB, www.halfnote.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...