Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Ενθουσίασαν οι σπουδαστές του «ART STUDIO» στη βραδιά για το Νίκο Γκάτσο




Με ένα αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο, έναν από τους σημαντικότερους ποιητές και στιχουργούς της Ελλάδας, γιόρτασε το “The Art Studio” τα εκατό χρόνια από τη γέννηση του ποιητή.

Οι σπουδαστές της σχολής TAS (The Art Studio) του Ομίλου Μαροσούλη που ξεκίνησε φέτος με καθηγητές τρεις σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, το Νίκο Μουρατίδη, τη Τζίνα Πούλου και την Αποστολία Παπαδαμάκη, παρουσίασαν μια μουσική παράσταση αφιερωμένη στο μεγάλο Έλληνα ποιητή, μεταφραστή και στιχουργό, με τραγούδια του σε μουσικές των Χατζιδάκη, Ξαρχάκου, Μούτση, Χατζηνάσιου και Θεοδωράκη.

Είκοσι νέα και ταλαντούχα παιδιά με τεράστια αγάπη για τη μουσική το χορό και το τραγούδι, παρουσίασαν ένα 3ωρο μουσικό πολυθέαμα που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον κατάμεστο χώρο του TAS.

Τραγούδια-σταθμοί στο ελληνικό τραγούδι όπως ο «Κεμάλ», η «Μπαλάντα του Ούρι», η «Αθανασία», και «Μάνα μου Ελλάς», συγκίνησαν το κοινό και κέρδισαν το ενθουσιώδες χειροκρότημά του.

Για το finale, καθηγητές και μαθητές επέλεξαν το «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου» σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη, που ερμήνευσαν όλοι μαζί επί σκηνής.

Το The Art Studio που λειτουργεί εδώ και 4 μήνες είναι μια πρότυπη σχολή που απευθύνεται σε τραγουδιστές όλων των στυλ και ειδών τραγουδιού που θέλουν να βελτιώσουν τον τρόπο που ερμηνεύουν, κινούνται και προβάλλονται πάνω στη σκηνή, σε ηθοποιούς που θέλουν να διευρύνουν τον τομέα συνδυασμός κίνησης - φωνής - σκηνικής ετοιμότητας, σε Χορευτές που θέλουν να εξασκήσουν την φωνή τους παράλληλα με την κίνηση καθώς και σε επαγγελματίες που θέλουν να ενισχύσουν το image τους στον χώρο εργασίας τους, αποκτώντας σωστή εκφορά λόγου σε συνδυασμό με προσωπική γλώσσα σώματος, προβολή και αυτοπεποίθηση


THE ART STUDIO

Βουτάδων 6 Γκάζι, [Μετρό σταθμός Κεραμικού] 1ος όροφος

ΤΗΛ: 2130185185

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...