Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 60’s-70’s

Elvis PresleyElvis Presley (Image via RottenTomatoes.com)OI λάτρεις της χρυσής δεκαετίας 60’s – 70’s δημιουργήθηκε μια καινούρια λέσχη. Όπως όλοι γνωρίζουμε η μουσική και τα τραγούδια αυτής της δεκαετίας είναι ακόμα και σήμερα αναλλοίωτα στην φθορά του χρόνου.

Σίγουρα ήταν μια εποχή που δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ. Ανεξαρτήτως ηλικίας μικροί και μεγάλοι σε όποιον χώρο και αν βρίσκονται, σε στιγμές χαράς, κεφιού και διασκέδασης θυμούνται αυτή την δεκαετία.

Εμείς σαν αθεράπευτα ρομαντικοί δημιουργήσαμε ένα Club (Λέσχη) με σκοπό να επαναφέρουμε μουσικά το χτες που ουσιαστικά πάνω του βασίστηκε η σύγχρονη Ελληνική και ξένη μουσική.

Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ 60’S – 70’S (CLUB OF MUSIC FRIENDS 60’S 70’S DACEDES), γεννήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με αγάπη στον Elvis Presley, Beatles, Adamo, Albano, Tom Jones, Queen, Eric Clapton, Forminx, Charms, Socrates, Idols, Sounds, Τζορντανέλλι, Χρυσό, Τάμμυ, Aphrodites Child, Αλέκα Κανελλίδου, Παύλο Σιδηρόπουλο, Πέλομα Μποκιού, Δημήτρη Πουλικάκο, Poll και όλους τους καλλιτέχνες της Ελληνικής και ξένης μουσικής .

Σκοπός της Λέσχης είναι να ενώσει όλους τους φίλους αυτής της εποχής κάτω από μια στέγη όπου μέσα από όμορφες εκδηλώσεις (events) θα επαναφέρει έστω και για λίγες στιγμές την μαγεία της ατμόσφαιρας μιας αξέχαστης εποχής. Παραλληλα να βοηθησουμε συναθρωπους μας και να τους προσφερουμε με τις δυνατοτητες που εχουμε χαρα και αισιοδοξια για το μελλον.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες , να ζήσετε μαζί μας μουσικές στιγμές από το παρελθόν, και να εγγραφητε στην Λέσχη μας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6980393324
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...