Κυριακή, 7 Αυγούστου 2011

Αχέροντας ποταμός, Βουβοπόταμος Πρέβεζας. Παρασκευή 12-08, river of Souls 2011.

Το φετινό "RIVER OF SOULS" FESTIVAL, που θα λάβει χώρα στις όχθες του Αχέροντας, φιλοξενεί μια από τις σημαντικότερες ROCK'N'ROLL μπαντες της χώρας μας, τους BULLETS.Οι BULLETS δημιουργήθηκαν στην Aνατολική Θεσσαλονίκη το 1988.

Το  συγκρότημα   όλα αυτά τα χρόνια έχει δώσει αμέτρητα εκρηκτικά live στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό ( Γερμανία , Ιταλία , Γαλλία , Βουλγαρία ). Το στυλ που παίζουν είναι δίχως αμφιβολία ROCK'N'ROLL. Σαφώς η βασικότερη επιρροή προέρχεται από τα trash/desperate rockabilly των 50's, αλλά και τον primitive surf ήχο των αρχών της επόμενης δεκαετίας. Συχνά όμως ανακατεύουν doo-wop, garage και ιδιαίτερα, βρετανικού teddy-boy συστατικά. Η σύνθεση τωνBULLETS είναι : BULLET COST - ντράμερ , SHOCKIN' STEVE - κιθάρα φωνητικά, Βασίλης Καρκαβίτσας - μπάσο , Χάρης Γράνης - κιθάρα δεύτερα φωνητικά.

Tην βραδιά ανοίγουν οι JAMMERS BLUES από το Καναλάκι Πρέβεζας (Τσίγγος Βαγγέλης -κιθάρα, φυσαρμόνικα ,τραγούδι. Ευθυμίου Βασίλης - κιθάρα, φυσαρμόνικα, τραγούδι. Γκανάλας Σπύρος-ντραμς).

Έχουν δώσει Live Blues Jammin'  στην  Πρέβεζα, στο Καναλάκι, στα Γιάννενα, στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα. Στο περσινό "RIVER OF SOULS" άνοιξαν την συναυλία των BLUES WIRE. Είναι λάτρεις των Βlues και στα live παίζουν μερικά δικά τους τραγούδια, αλλά και διασκευές φτιαγμένες σύμφωνα με την δική τους οπτική.

Ένα εκρηκτικό μείγμα από Blues , Rock'n'Roll , Rockabilly , Surf  σας περιμένει στις όχθες του Αχέροντα. Μην το χάσετε για κανένα λόγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...