Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

H Ηλέκτρα και το νέο της single “Το παστίτσιο της Μαμάς”


Το πρώτο δισκογραφικό εγχείρημα της «Ηλέκτρας»,  κατά κόσμον Ιωάννας Ζερβολέα, είναι γεγονός. Πρόκειται για ένα πολύ δυνατό, ξεχωριστό και ανατρεπτικό τραγούδι τόσο σε μουσική όσο και σε στίχους. Το «Παστίτσιο της μαμάς» αποτελεί μια νέα πρόταση και αναμένεται να αγαπηθεί ιδιαίτερα από το γυναικείο φύλο καθώς μάχεται για τα δικαιώματα του. Κάπως έτσι προέκυψε τόσο το concept της φωτογράφισης όσο και η ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού, η οποία συμπίπτει με την ημέρα της γυναίκας!

            Η Hλέκτρα είναι μια καλλιτέχνιδα με εμπειρία και αγάπη για το τραγούδι. Από πολύ νωρίς  στην ηλικία των εννέα ετών έγινε μέλος της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου συμμετέχοντας εκτός άλλων σε δισκογραφικές δουλείες καλλιτεχνών όπως η Καίτη Γαρμπή στα άλμπουμ «Φτού Ξελευθερία» και «Χριστούγεννα με την Καίτη» αλλα και στο τραγούδι του Διονύση Τσακνή «Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι». Συμμετείχε σε συναυλίες του Διονύση Τσακνή και του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα ενώ παράλληλα συμπαρουσίαζε την κυριακάτικη μουσική εκπομπή του ΜΕGA  «BRAVISSIMO» στο πλευρό της Ρούλας Κορομηλά. Χάρισε τη φωνή της σε ταινίες κινουμένων σχεδίων και σε τραγούδια που συμπεριλήφθηκαν στο παιδαγωγικό περιοδικό «παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού. Αργότερα αποτέλεσε το κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας γνωστής αλυσίδας καταστημάτων γυναικείων αξεσουάρ αφού εκτός από υπέροχη φωνή διαθέτει και μια πολύ όμορφη παρουσία  Επίσης την απολαύσαμε στο μουσικό talent show «GREEK IDOL» όπου κατά τη σύντομη παραμονή της κατάφερε να ξεχωρίσει και να αποσπάσει θετικές κριτικές για το ταλέντο και για την προσωπικότητα της. Στο ενεργητικό της μετρά αρκετές συνεργασίες με πολύ γνωστά ονόματα του πενταγράμμου όπως ο Αντώνης Ρέμος, Νίκος Βέρτης, Πάνος Κιάμος και άλλοι.

            Με το ταλέντο της αλλά και την αγάπη της για το τραγούδι κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Yupi Yaya Music, την οποία δημιούργησαν πρόσφατα οι φίλοι και συνεργάτες Χρήστος Τούσης (TUS) και ο Άκης Δείξιμος. Η ομάδα παραγωγής της Yupi Yaya ανέλαβε εξολοκλήρου την προώθηση της καλλιτέχνιδος είδαν στο πρόσωπο της την αναμενόμενη επιτυχία στα μουσικά δρώμενα. Οι τρεις  τους έγιναν μια γροθιά και μας παρουσιάζουν το πρώτο τραγούδι της Ηλέκτρας με τίτλο «Το Παστίτσιο της Μαμάς».  


Καλή σας ακρόαση!
http://www.youtube.com/watch?v=_ZIcy07clO4

Σελίδα της Yupi Yaya Music στο Facebook:
https://www.facebook.com/YupiYayaMusic

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...