Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ρεσιτάλ Πιάνου με το σολίστα Σπύρο Χαικάλη

Ο Σ. Χαϊκάλης είναι ιδρυτής της Μουσικής Σχολής το 2011 και διπλωματούχος πιάνου (άριστα παμψηφεί και Ά βραβείο ) το 2004 από το ωδείο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ με καθηγητή τον διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη κ. ΠΑΥΛΟ ΒΕΝΤΟΥΡΑ μετά από υποτροφία του ιδίου. Κάτοχοςμεταπτυχιακού του ΕΘΝΙΚΟΥ ΩΔΕΙΟΥ το 2009 με καθηγήτρια την επίσης διεθνούς φήμης σολίστ πιάνου κ. ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ όπου και φοίτησε στο τμήμα πιάνου της στην ECOLE NORMALE DE MUSIQUE DE PARIS ALFRED CORTOT (πτυχίο εκτέλεσης) το 2007.

Διπλωματούχος ηλεκτρονικού οργάνου (άριστα παμψηφεί) το 2000 στο ωδείο ΧΑΛΒΑΤΖΗ στην Χαλκίδα.

Πτυχίο Αρμονίας με τον συνθέτη και καθηγητή ανώτερων θεωρητικών ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ μετά από υποτροφία του ιδίου το 2001.

Το 2001 του απονέμεται το Ά βραβείο στον πανελλήνιο διαγωνισμό πιάνου στην κατηγορία Ά και το 2004 γίνεται δεκτός στο τμήμα μουσικολογίας του MANCHESTER UNIVERSITY στο SALFORD στην Αγγλία.

Έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ μουσικής (ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ), (ΚΥΖΙΚΕΙΑ) και έχει δώσει συναυλίες σαν σολίστ πιάνου στις αίθουσες ΣΠΥΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΔΑΪΣ, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Αθηνών (Dr. ΙΩΝ ΖΩΤΟΣ αφιέρωμα στον Μότσαρτ) στην αίθουσα του πανεπιστημίου, στο ΔΗΜΟΤΙΚOΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, σε συνεργασία με την mezzo της ΛΥΡΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ κ. ΜΑΡΙΑ ΜΑΡΚΕΤΟΥ αφιέρωμα στον ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ,ΣΤΑΜΑΤΗ ΚΡΑΟΥΝΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΡΑΜΗ στον χώρο του ΙΑΝΟΥ στην Αθήνα και αλλού. Επίσης, έχει συμπράξει με την φιλαρμονική του στρατού Αθηνών στα εγκαίνια του νέου μουσείου της ακρόπολης στην βρετανική πρεσβεία.

Σαν εκπαιδευτικός εργάστηκε στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ σαν μουσικός και σαν καθηγητής πιάνου και συνοδεία πιάνου με την τάξη της κ. ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΚΕΤΟΥ στο ωδείο ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ στην Αθήνα.

Επιπλέον, έχει συμμετάσχει σε διάφορα σεμινάρια και master courses ανάμεσά τους είναι:

PETER NAGY πιανίστας διεθνούς φήμης
DMITRI BASKIROFF πιανίστας διεθνούς φήμης
MARK KROLL (BOSTON UNIVERSITY) τσεμπαλίστας
TERENCE TSARLSTON (ROYAL ACADEMY OF MUSIC)τσεμπαλίστας
ΙΑΚΩΒΟΣ ΠΑΠΠΑΣ τσεμπαλίστας
ΣΑΒΒΑΣ ΣΑΒΒΑΣ αυτοσχεδιασμός πιάνου
DAVID LIVELY πιανίστας διεθνούς φήμης
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΗΝΑΣ συνθέτης

Κυριακή 18 Νοεμβρίου ’12 ΩΡΑ : 20.30

ΑΘΗΝΑ΄ Live : Λ. Ποσειδώνος 3 – Παραλία Ν. Φαλήρου- Μοσχάτου
Τηλ. 210 4813605 – 210 4819355
e-mail : arsnova@fakanas.gr www.fakanas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...