Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

Μοναδικό "Σχήμα": ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ – ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ και ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΑΡΓΑΝΟΥΡΑΚΗΣ

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου μετά τις επιτυχημένες καλοκαιρινές τους συναυλίες ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και από τις 16 Νοεμβρίου εμφανίζονται στο Tas Stage, τη νέα πρόταση διασκέδασης στο Γκάζι, έναν ιδιαίτερο, ζεστό και εξαιρετικά ατμοσφαιρικό χώρο.

Ο Δημήτρης Μπάσης και η Μελίνα Ασλανίδου μας προσκαλούν σε ένα μουσικό ταξίδι σε αγαπημένους προορισμούς. Ένα πρόγραμμα με επιτυχίες από τις προσωπικές τους δουλειές αλλά και τραγούδια που όλοι έχουμε αγαπήσει. Στο Τas Stage υποδέχονται αυτή τη σεζόν με μεγάλη χαρά τον σπουδαίο κρητικό ερμηνευτή και μουσικό που έχει γράψει τη δική του ιστορία, Χαράλαμπο Γαργανουράκη.

Ο Δημήτρης Μπάσης άξιος διάδοχος των μεγάλων λαϊκών φωνών έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές της γενιάς του. Έχει κερδίσει όλα τα δύσκολα στοιχήματα στην καριέρα του, αφού έχει τολμήσει στις ζωντανές του εμφανίσεις να αναμετρηθεί με τραγούδια που σφραγίστηκαν από μύθους του παρελθόντος. Με την μοναδική του ερμηνεία, το πάθος και την αυθεντικότητά του αλλά και με τραγούδια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της ελληνική μουσικής σκηνής από παλιά λαϊκά αλλά και λαϊκά τραγούδια του σήμερα, υπόσχεται να μας χαρίσει στιγμές με δυνατές συγκινήσεις!

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια, με σειρά συναυλιών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πλάι σε σπουδαίους καλλιτέχνες, ότι είναι μια από τις πιο δυνατές γυναικείες ερμηνεύτριες. Μαγεύει το κοινό με την σπάνια χροιά της, δένει με φυσικότητα τα τραγούδια που ερμηνεύει, δημιουργώντας δυναμική και εκρηκτική ατμόσφαιρα σε κάθε της εμφάνιση.

Ο Χαράλαμπος Γαργανουράκης ο αγαπημένος κρητικός καλλιτέχνης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με τραγούδια μεγάλων Ελλήνων δημιουργών, παραδοσιακά καθώς και τραγούδια από το σύνολο της μεγάλης του δισκογραφίας, ενώνοντας δυο γενιές παράδοσης, του χθες και του σήμερα.


Μια διασκεδαστική και κεφάτη διαδρομή που υπόσχεται να δημιουργήσει μοναδική παρεϊστικη ατμόσφαιρα κάθε Παρασκευή και Σάββατο αλλά και Κυριακή μεσημέρι με φαγητό και απεριόριστο κρασί! Ένα πρόγραμμα με λαϊκό χαρακτήρα και με στόχο το κέφι, που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερα χαμηλές τιμές ώστε η διασκέδαση να είναι προσιτή σε όλους.

TAS STAGE
Βουτάδων 6, Γκάζι
Τηλ.: 2130185190
Facebook:TAS stage - Official

Ώρα έναρξης: Παρασκευή-Σάββατο στις 23:00
Κυριακή μεσημέρι στις 14:00

Τιμές:
Γενική είσοδος με ποτό: 10 €
Απλή φιάλη: 120 € / Special φιάλη: 140 €
Κρασί: 60 €
Menu Κυριακής: Κυρίως πιάτο, σαλάτα και απεριόριστο κρασί: 30 € / άτομο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...