Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

ΟΙ ΩΡΙΩΝΕΣ και φέτος στην Ν. Φιλαδέλφεια

Oι Ωρίωνες (www.oriones.gr) , συνεχίζουν την πετυχημένη πορεία τους και εφέτος δυναμικά. Οι φίλοι του συγκροτήματος θα έχουν  την ευκαιρία να τους δουν και πάλι, σε  μια νέα συναυλία που θα  δώσουν την Δευτέρα 30-4-2012 και ώρα 10.00 μμ. στην πλατεία Πατριάρχου στην Ν. Φιλαδέλφεια   στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για  την Πρωτομαγιά.
    Σήμερα,  με ανανεωμένη σύνθεση και ανανεωμένο ρεπερτόριο,  υπόσχονται  μια ξεχωριστή μουσική βραδιά,  Μια βραδιά  αποκλειστικά  ΩΡΙΩΝΕΣ που θα παρουσιάσουν  την νέα ανερχόμενη φωνή της Ελληνικής ποπ & ροκ μουσικής , την Τζίνα Αβραμίδου και τις νέες τους συνθέσεις που ήδη κυκλοφορούν από τον Δεκέμβριο 2011 σε cd  με τίτλο ‘ΔΕΣΜΩΤΗΣ’ . Πέρα από τα δικά  τους τραγούδια, το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει και αρκετές  γνωστές Ελληνικές επιτυχίες από ΜΠΛΕ , ΘΗΒΑΙΟ,  ΚΑΤΣΙΜΙΧΑ, ΠΥΞ ΛΑΞ , ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΓΛΟΥ κλπ, καθώς  και γνωστές ξένες επιτυχίες μεγάλων ονομάτων της διεθνούς  Ροκ σκηνής, όπως ROLLING STONES, SCORPIONS, BLACK SABBATH, ERIC CLAPTON, κ.α.,  αλλά και νεωτέρων αστέρων (DUFFY, PORTISHEAD, HOOVERPHONIC, KUBB κ.α.)
Με το πρόγραμμά  τους , που είναι απλό, κατανοητό και πάνω απ' όλα ποιοτικό, θα αγγίξουν  την νεολαία, αλλά και κάθε κατηγορία  κοινού, προσφέροντας  μια σωστή ψυχαγωγία

Για περισσότερες πληροφορίες , μπορείτε να μπείτε στο site του συγκροτήματος ( http://www.oriones.gr), όπου μπορείτε να ακούσετε τα τραγούδια ,να δείτε video clip ,να δείτε φωτογραφίες και γενικά να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για την ιστορία του συγκροτήματος καθώς και όλα τα νέα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...