Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Παραιτήθηκε από την επιτροπή της Eurovision η Κονιόρδου

Μετά τους κομμένους τραγουδιστές ήρθαν και οι παραιτηθέντες στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision! Σύμφωνα με δημοσίευμα, η Λυδία Κονιόρδου παραιτήθηκε από την επιτροπή για τον διαγωνισμό, την ώρα που η ΕΡΤ διαμηνύει πως το σύνθημα είναι «σεμνά και ταπεινά».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Το Βήμα», η Λυδία Κονιόρδου έβαλε από μόνη της τελεία στο θέμα Eurovision. «Μία γνώμη κλήθηκα να δώσω, συμβουλευτικά να μιλήσω και...», φέρεται να είπε η ηθοποιός.

Την ίδια ώρα, πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται πώς μια ηθοποιός του δικού της βεληνεκούς αποδέχθηκε να ασχοληθεί με έναν διαγωνισμό σαν την Eurovision αλλά και να προκρίνει παιδιά που προέρχονται από ριάλιτι. Άλλωστε, η ίδια δέχθηκε σφοδρή κριτική μετά την απόρριψη των Σαββιδάκη και Ιωαννίδη, με πρωταγωνιστή τον Ηλία Ψινάκη που την αποκάλεσε «άλουστη» και «υποκουλτουριάρα» χωρίς να την κατονομάσει

Πάντως, η κα. Κονιόρδου είχε εκδηλώσει την πρόθεσή της να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο project, ούσα μέλος του Δ.Σ. της ΕΡΤ. «Μακάρι να μπορέσω κι εγώ να προσφέρω στο θέμα της Eurovision», είχε δηλώσει στην ίδια εφημερίδα προ εβδομάδων, προσθέτοντας πως ο χρόνος της ήταν πιεστικός για να ασχοληθεί φέτος με τον διαγωνισμό. «Ευχαρίστως να πω τη γνώμη μου αν μου ζητηθεί, αλλά δεν πσιτεύω ότι έτσι όπως έχουν ως τώρα τα πράγματα, θα μπορέσω να ασχοληθώ με το ζήτημα. Μακάρι να συμβάλουμε κι εμείς σ΄αυτή την προσπάθεια του χρόνου», είχε προσθέσει.

Στο μεταξύ, παράγοντες της ΕΡΤ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πούμε «bye bye» στον μουσικό διαγωνισμό: «αν δεν προκύψει σχετικά καλό τραγούδι, μπορεί η Ελλάδα να βρεθεί εκτός. Τι έχουμε να χάσουμε να χάσουμε;», φαίνεται να λένε σύμφωνα με το δημοσίευμα.

«Η δική μας σκέψη ήταν να συμμετάσχουμε με ένα διαφορετικό concept, μια ήπια προσέγγιση και, αντί για πεντάστηλο πρωτοσέλιδο, να πάμε σε ένα μονόστηλο της τελευταίας σελίδας», δηλώνει στο «Βήμα» ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης.

Απαντώντας στις επικρίσεις που δέχεται η κρατική τηλεόραση για την επιλογή παιδιών από ριάλιτι, ο κ. Ταγματάρχης επισημαίνει: «το λάθος είναι ότι όλοι ασχολούνται με το ποιος θα πει το πτραγούδι και κανείς με το ποιο τραγούδι θα είναι αυτό. Δεν είναι διαγωνισμός προσώπων, αλλά τραγουδιού».

Πάντως, ο Γιάννης Σαββιδάκης και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ακόμα περιμένουν στο ακουστικό τους για την επανεξέταση των φακέλων με τις υποψηφιότητές τους...
http://ola-e-tipota.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...