Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Γιώργης Χριστοδούλου Xmas live sessions @ Floral

Καλεσμένος για DJ set - swing fusion, o Fellow Hopper Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 


Ο Γιώργης Χριστοδούλου, ο πιο ευρωπαίος τραγουδοποιός της νέας ελληνικής σκηνής επιστρέφει από τη Βαρκελώνη στην Αθήνα, λίγο πριν ξεκινήσει τις ηχογραφήσεις για το νέο του άλμπουμ για ένα ξεχωριστό gig στην καρδιά της Αθήνας, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου. Η ζεστή ατμόσφαιρα του δημοφιλούς κλασικού «Floral» το οποίο στεγάζεται στην περίφημη «μπλε πολυκατοικία» και οι ερμηνείες του τραγουδοποιού θα μας μεταφέρουν στην εορταστική ατμόσφαιρά των Χριστουγέννων.

Με τραγούδια από το πρόσφατο album του "flâneur", το single "Φάβα" που αγαπήθηκε από το ραδιοφωνικό airplay, επιλογές με ζεστά jazz ηχοχρώματα, διασκευές αγαπημένων κομματιών από τα '20s έως τα '60s, μια σύντομη αναδρομή στην προσωπική του δισκογραφία και μια μικρή γεύση από το νέο δίσκο που ετοιμάζει για την Ισπανία, ο Γιώργης μας «ξεναγεί» μουσικά στα καφέ και τις στοές από την παλιά Αλεξάνδρεια και το Παρίσι ως την Αθήνα και την αγαπημένη του Βαρκελώνη. Οι ερμηνείες του τραγουδοποιού στα ελληνικά, ισπανικά, καταλανικά, γαλλικά, αγγλικά και ιταλικά, «υπόσχονται» να μας προσφέρουν ένα ανεπανάληπτο μελωδικό και διασκεδαστικό gig.

Ρυθμός, θεατρικότητα και χιούμορ σε μια γιορτινή παράσταση που οι θεατές μπορούν να νιώσουν ελεύθερα να φορέσουν αξεσουάρ των δεκαετιών ’30, ’40 και ’50 και να αφεθούν στις μελωδίες της μουσικής του Γιώργη Χριστοδούλου και τα βήματα των γοητευτικών εκείνων χορών που επανήλθαν για να ξεσηκώσουν τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερο κόσμο.

Μετά τη συναυλία θα ακολουθήσει party με τον DJ «Fellow Hopper» ο οποίος από τα decks του ιστορικού Floral θα μας χαρίσει ξεχωριστές swing μουσικές επιλογές από τη δεκαετία του '20 μέχρι σήμερα.

Παίζουν οι μουσικοί: Πάνος Αθάνατος (κιθάρες), Αντώνης Αρβανίτης (κοντραμπάσο) και Ρόλυ Γιαμοπούλου (τύμπανα).

20 Δεκεμβρίου
Floral - Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων | τ.: 210 3800070 | Ώρα έναρξης: 22.00 | είσοδος: €5
(+ DJ set από τον Fellow Hopper)
Δείτε το video clip «Φάβα» του Γιώργη Χριστοδούλου εδώ: http://youtu.be/BKGUkRP-Nec και http://www.dailymotion.com/video/xthvg3_giorgis-fava-official-video-yyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyy_music

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...