Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

O Μίμης Πλέσσας στη Θεσσαλονίκη

Μετά την περσινή επιτυχία των εμφανίσεών του στη Θεσσαλονίκη, ο Μίμης Πλέσσας επιστρέφει για δύο μοναδικές εμφανίσεις - έκπληξη, στο Love Casual Living, τo Σάββατο 28 και την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει αξέχαστες επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου, τις αξεπέραστες λαϊκές μελωδίες του, καθώς και πολλά άλλα αγαπημένα τραγούδια του, χωρίς να ξεχνά την αγάπη του στη jazz μουσική.

Ο Μίμης Πλέσσας είναι ένας από τους σημαντικότερους Ελληνες συνθέτες, πολυβραβευμένος, με δεκάδες επιτυχίες στο ενεργητικό του, ενώ έχει συνεργαστεί με κορυφαίους στιχουργούς και ποιητές, αναδεικνύοντας με τα τραγούδια του, τους μεγαλύτερους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού.

Μαζί του, για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, η Τουρκάλα ερμηνεύτρια που γνωρίσαμε στα «Ματωμένα Χώματα» του Βασίλη Δημήτρίου, η Fide Koksal, η οποία θα ερμηνεύσει μοναδικά τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, στα ελληνικά, αλλά και στα τούρκικα, σε στίχους δικούς της, από τον δίσκο που έκαναν με τον Μίμη Πλέσσα το 2011 και τον τίτλο «Bridges / Γέφυρες».

Από τις δύο αυτές βραδιές δεν θα μπορούσε να απουσιάζει η εξαιρετική και αγαπημένη ερμηνεύτρια του συνθέτη Εύη Σιαμαντά, με την ιδιαίτερη σκηνική παρουσία, με την οποία έχει συνεργαστεί σε τρεις από τους τελευταίους δίσκους του, και ο Σπύρος Κλείσσας, ένας από τους πιο αγαπημένους και μελωδικούς τραγουδιστές του.

Όλοι μαζί, σε ένα χορταστικό πρόγραμμα, θα ξετυλίξουν και θα τραγουδήσουν μαζί σας τραγούδια μιας ολόκληρης ζωής.Στα πλήκτρα ο Νάσσος Σωπύλης και στο μπουζούκι ο Aλέξης Κολτσίδας.

info
Σάββατο 28/1
Ώρα προσέλευσης: 22.00
Κυριακή 29/1
Ώρα προσέλευσης: 21.00

Τιμή εισόδου: 10 Euro
Φοιτητικά / Κάρτα Ανεργίας: 5 Euro

Casual living, Εθνικής Αντιστάσεως 16, Βυζάντιο
Τηλ. 2310 365425, 2310 441601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...