Τρίτη 3 Μαΐου 2011

Ρεσιτάλ Πιάνου με την Maria Garzon

Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American University Inc. παρουσιάζουν ρεσιτάλ πιάνου της διεθνούς φήμης Ισπανίδας πιανίστριας Maria Garzon. Η Garzon θα παρουσιάσει τη ζωή και το έργο του Τσέχου συνθέτη του 18ου αιώνα J.L. Dussek και θα ερμηνεύσει τις πιο γνωστές σονάτες του για πιάνο. Ανάμεσα σε αυτές είναι τα έργα "Le retour a Paris", "Lamentation" και Op. 23, Op. 10 αρ. 2.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011, στις 8:00 μ.μ. στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Κολωνάκι).

Η Maria Garzοn σπούδασε στο Μοτσαρτέουμ του Σάλτσμπουργκ και στα Πανεπιστήμια του Λούμπεκ και της Κολωνίας. Έχει εμφανιστεί στο Carnegie Hall, στο Wigmore Hall, στο Queen Elisabeth Hall και σε άλλες σημαντικές αίθουσες σε όλο τον κόσμο. Έχει ηχογραφήσει για τα BBC, RAI, RTVE, SWF, WDR, ενώ πρόσφατα εξέδωσε τα κοντσέρτα του J.L. Dussek στην εταιρεία KOCH και άπαντα τα έργα του Joaquin Rodrigo με την ASV. Η Maria Garzοn δίδασκε για πολλά χρόνια στην Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...