Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

“ Ο Δρόμος προς τον Παράδεισο ” από τον One Eye στο 7sins στις 28/6/2013

Ποιος αλήθεια είναι “Ο Δρόμος προς τον Παράδεισο”; Στην προσπάθεια του να τον προσεγγίσει, ο ανερχόμενος hip hop καλλιτέχνης “One Eye” κυκλοφορεί ανεξάρτητα το νέο του δίσκο και δίνει τις δικές του απαντήσεις. Πρόκειται για μια ραπ αφήγηση της ζωής και των προβληματισμών του ιδίου, καθώς εκφράζει τις σκέψεις τους για την αγάπη, τις δυσκολίες της ζωής, τους ανθρώπινους δεσμούς, τη μουσική και άλλα. Στο ακόλουθο link μπορείτε να κατεβάσετε ένα δείγμα του δίσκου, εντελώς δωρεάν.

Κατεβάστε δωρεάν 4 τραγούδια από τον δίσκο:
Download “Ο Δρόμος προς τον Παράδεισο” promo

Προσφάτως κυκλοφόρησε και το πρώτο single του One Eye, με τίτλο «Το μονοπάτι». Η μουσική ανήκει στον Ιδιότροπο, ενώ την σκηνοθεσία και το μοντάζ ανέλαβαν οι Νατσιόπουλος Χρήστος και Ανδρέας Βαρβάκης. Η μίξη έγινε στο MixDown Studio από τον JKone.

Δείτε  το videoclip εδώ
https://www.youtube.com/watch?v=pKF1yDnn7pI

Η παρουσίαση του νέου δίσκου θα γίνει την Παρασκευή, 28 Ιουνίου στο 7 Sins (Θεμιστοκλέους & Γαμβέττα 5, Αθήνα) ενώ επί σκηνής στο πλευρό του One Eye θα παρευρεθούν οι Κάλχι, Έλενα Γκάτζα. Guests θα είναι ο Tsopa (Zero to Hero) και οι Cinko και Lupus (Razon). Στην τιμή εισόδου περιλαμβάνεται μπύρα ή κρασί ενώ ο επισκέπτης μπορεί να επιλέξει αν θα πληρώσει 6€ ή 10€ να πάρει δώρο και το νέο CD του One Eye. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00.

Links:
Η σελίδα του event στο Facebook
One Eye aka Δοκιμαστής Fan Page στο Facebook

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...