Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Χρήστος Νικολόπουλος - Δημήτρης Παπαδημητρίου: Η συνάντηση στο Νέο Taboo

Ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο  Δημήτρης Παπαδημητρίου υποδέχτηκαν  τους δημοσιογράφους στον φιλόξενο χώρο του Νέου Τaboo, μιλώντας για την φετινή συνεργασία τους .

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου τόνισε ότι η συνάντησή του με τον Χρήστο Νικολόπουλο είναι καρμική και ιστορικής σημασίας, αφού, όπως τον χαρακτήρισε, αποτελεί την ρίζα του ελληνικού τραγουδιού και ταυτόχρονα τον θεωρεί ως τον πιο σημαντικό τραγουδοποιό των τελευταίων 3 δεκαετιών. Χαρακτηριστικά είπε ότι "ο Χρήστος φέρει την υπογραφή ενός μεγάλου μέρους του soundtrack της ζωής μας διαχρονικά. Είμαι πραγματικά ευτυχής που φέτος θα συνεργαστώ με τον άνθρωπο, από του οποίου τα δάχτυλα έχουν περάσει κορυφαίοι δημιουργοί και τραγουδιστές".

Ο Χρήστος Νικολόπουλος μίλησε για την πολύχρονη γνωριμία τους που κρατά τουλάχιστον 20 χρόνια, το πόσο πολύ τον πιστεύει σαν συνθέτη, δηλώνοντας μάλιστα ότι: "Ο Δημήτρης είναι ένας μεγάλος δημιουργός μετά τον Χατζηδάκι και τον Θεοδωράκη", ενώ αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του προγράμματος ο Δημήτρης Παπαδημητρίου θα παίζει μπουζούκι και κιθάρα. "Είναι εξαιρετικός στο μπουζούκι πρέπει να τον ακούσετε", είπε χαρακτηριστικά.

Και οι δύο τραγουδοποιοί αποκάλυψαν ότι έχουν ήδη γράψει ένα τραγούδι από κοινού σε ακυκλοφόρητους στίχους του Σταύρου Κουγιουμτζή, τους οποίους εμπιστεύτηκαν στον Δημήτρη Παπαδημητρίου η σύζυγος και η κόρη του. Το τραγούδι θα ερμηνεύσει ο Χρήστος Νικολόπουλος, ενώ ήδη ετοιμάζονται και άλλα 4 τραγούδια επίσης σε στίχους του Σταύρου Κουγιουμτζή.

Αναφορικά με το πρόγραμμα, ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έχουν εντάξει πολλά τραγούδια και άλλων μεγάλων συνθετών, αλλά και τραγούδια ψυχαγωγίας με βάση όπως αναφέρθηκαν και οι δύο "να γίνει ο χώρος αυτός μια μικρή παρέα"

To ΝΕΟ ΤΑΒΟΟ, θα λειτουργεί κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο από τις 22:00.

 INFO: Καλλιτεχνική διεύθυνση: Χρήστος Νικολόπουλος, Δημήτρης Παπαδημητρίου

Τραγουδούν: Ζωή Παπαδοπούλου, Γιώργος Aιγιώτης, Γιώργος Φλωράκης &Νάνα Μπινοπούλου

Συμμετέχει 8 μελής ορχήστρα

ΝΕΟ ΤΑΒΟΟ: Αντήνορος 42, περιοχή Κάραβελ, τηλ.: 210 7290322, 210 7258666.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...